Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3046
Название: Бухгалтерський облік і аналіз формування та використання позикового капіталу
Другие названия: Accounting and analysis of formation and use of loan capital
Авторы: Чижевська, Людмила Віталіївна
Зеленіна, Олена Олександрівна
Ключевые слова: позика
елементи позикового капіталу
позиковий капітал
економічний аналіз формування і використання позикового капіталу
Дата публикации: 2012
Библиографическое описание: Зеленіна О. О. Бухгалтерський облік і аналіз формування та використання позикового капіталу : автореферат дис. ... канд. екон. наук : 08.00.09; захист 15.02.2012 / О. О. Зеленіна ; наук. кер. Л. В. Чижевська ; Житомир. держ. технол. ун-т. – Житомир, 2012. – 23 с.
Краткий осмотр (реферат): У дисертаційній роботі поглиблено теоретичні та організаційно-методичні засади бухгалтерського обліку і економічного аналізу формування та використання позикового капіталу підприємств. Досліджено економічну сутність позикового капіталу та його місце в загальній класифікації капіталу. Уточнено та розмежовано поняття “позиковий капітал” та “сторонній капітал” для цілей бухгалтерського обліку та економічного аналізу. Удосконалено класифікаційні характеристики позикового капіталу та розвинуто трактування функцій позикового капіталу як об’єкту бухгалтерського обліку. Запропоновано розділи політики господарювання та визначено місце в ній позикового політики. Внесено пропозиції щодо удосконалення методики обліку елементів позикового капіталу в аналітичних розрізах та субрахунках, що забезпечує підвищення інформативності даних бухгалтерського обліку. Розроблено форми первинних документів та внутрішніх звітів, що забезпечують формування обліково-аналітичної інформації про формування та використання позикового капіталу. Розроблено комплексну модель формування та використання позикового капіталу підприємств, з обґрунтуванням напрямів фінансування майна через використання нормативних коефіцієнтів, що сприятиме розвитку забезпечення управління елементами позикового капіталу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3046
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Автореферати та дисертації
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Zelenina.pdfАвтореферат548,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.