Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30893
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorРишкевич, Наталя Олександрівна-
dc.contributor.authorБабій, Дар’я Віталіївна-
dc.date.accessioned2025-09-01T09:42:26Z-
dc.date.available2025-09-01T09:42:26Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБабій Д. В. Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану-бару : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / Д. В. Бабій ; наук. кер. Н. О. Ришкевич ; рец. О. Є. Шмельова-Нестеренко. – Київ : КНУТД, 2025. – 98 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/30893-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 022 Дизайн – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2025 рік. У кваліфікаційній роботі подано результати дослідження особливостей проєктування інтер’єру ресторану-бару. Розглянуто нормативну базу, сучасні вимоги до організації громадських харчових закладів, а також проаналізовано функціональне зонування, меблювання, композиційно-просторові рішення та художньо-естетичні підходи. Проведено вивчення українського та міжнародного досвіду створення інтер’єрів ресторанів і барів, виявлено актуальні тенденції, серед яких — стиль природного мінімалізму. Проведено комплексний аналіз архітектурних особливостей об'єкта проєктування, його функціонального потенціалу та цільової аудиторії. Визначено технічне завдання, обґрунтовано дизайн-концепцію, яка базується на поєднанні екологічності, функціональності та емоційного комфорту. Розроблено функціонально-планувальні та композиційно художні рішення, створено авторські меблеві елементи. Представлено креслення та візуалізації, що демонструють запропоновану концепцію гармонійного, естетично привабливого та сучасного ресторанного простору.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectінтер’єрuk
dc.subjectдизайн ресторануuk
dc.subjectприродний мінімалізмuk
dc.subjectфункціональне зонуванняuk
dc.subjectмеблеві рішенняuk
dc.subjectекологічні матеріалиuk
dc.titleДизайн-проєкт інтер’єру ресторану-баруuk
dc.title.alternativeInterior Design Project of a Restaurant-Baruk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorBabii, D. V.-
local.subject.facultyФакультет дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра дизайну інтер'єру і меблівuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБзДс-21uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality022 Дизайнuk
local.diplom.programДизайн середовищаuk
local.contributor.altadvisorRyshkevych, N. O.-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ Бабій Д.В. (н.к. Ришкевич Н.О.).pdf7,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.