Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorYezhova, Olha-
dc.contributor.authorBezuhla, Ruslana-
dc.contributor.authorWojdyla, Katarzyna-
dc.date.accessioned2025-09-26T10:32:20Z-
dc.date.available2025-09-26T10:32:20Z-
dc.date.issued2025-04-04-
dc.identifier.citationYezhova O. Contemporary trends in pasta packaging design / O. Yezhova, R. Bezuhla, K. Wojdyla // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 206-208.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31198-
dc.description.abstractThis study analyzes contemporary trends in pasta packaging design, focusing on shape, materials, imagery, typography, and structural innovations. The research examines global brands, identifying key trends such as sustainable materials, transparent windows, vintage aesthetics, and multifunctional packaging. Notable examples include Antico Pastificio Umbro’s recyclable paper bags and Breno Cardoso’s rolling pin-shaped packaging. The study offers a systematic analysis of design innovations, emphasizing functionality and sustainability. Its findings provide valuable insights for designers and manufacturers aiming to create aesthetically appealing, eco-friendly, and practical pasta packaging solutions.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectpackaging designuk
dc.subjectimageryuk
dc.subjectgraphic designuk
dc.subjectshapeuk
dc.subjectmaterialuk
dc.subjecttypographyuk
dc.titleContemporary trends in pasta packaging designuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2025-04-04-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Том 2_2025-206-208.pdf595,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.