Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПоляков, Руслан-
dc.contributor.authorЧупріна, Наталія-
dc.contributor.authorМахінько-Думіх, Ірина-
dc.date.accessioned2025-10-01T07:21:35Z-
dc.date.available2025-10-01T07:21:35Z-
dc.date.issued2025-04-04-
dc.identifier.citationПоляков Р. Принципи деконструкції в розробці кухарського одягу / Р. Поляков, Н. Чупріна, І. Махінько-Думіх // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 квітня 2025 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2025. – С. 394-396.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/31273-
dc.description.abstractУ роботі досліджено можливість застосування методу деконструкції при створенні професійного кухарського одягу. Вивчено вплив естетики дизайнерських брендів Helmut Lang та Ann Demeulemeester 2000-х років на формування сучасного образу кухаря. Представлено аналіз трансформації моделей, що демонструють адаптацію прийомів деконструкції до професійного одягу з елементами трансформації.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectкухарський одягuk
dc.subjectтрансформаціяuk
dc.subjectпрофесійний одягuk
dc.subjectдеконструкціяuk
dc.subjectдизайн одягуuk
dc.subjectдизайнерський брендuk
dc.subjectконструктивно-композиційне рішенняuk
dc.titleПринципи деконструкції в розробці кухарського одягуuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2025-04-04-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Том 1_2025 (4)-394-396.pdf593,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.