Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3142
Название: Побудова аналітики в інформаційних системах для управлінської звітності
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: управлінський облік
інформація
інформаційний ресурс
ефективність діяльності
Дата публикации: 2013
Издательство: Крок
Библиографическое описание: Матюха М. М. Побудова аналітики в інформаційних системах для управлінської звітності / М. М. Матюха // Формування інформаційного потенціалу бухгалтерського обліку, контроль, аналіз та аудит в умовах глобальних економічних змін : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (18-19 квітня 2013 р., ПДАТУ, м. Кам’янець-Подільський). — 2013. — С. 253-256.
Краткий осмотр (реферат): Інформаційне забезпечення прийняття управлінських рішень відіграє значиму роль в господарській діяльності підприємства. Актуальність досліджень в даній сфері набуває все більшого значення при застосуванні сучасних інформаційних технологій обробки та представлення узагальненої і систематизованої інформації. Внутрішній користувач потребує представлення звітності у більш деталізованому вигляді для проведення поглибленої аналітичної роботи на конкретно взятому підприємстві, його структурних підрозділах та по видах діяльності, для яких звітність відсутня і як правило неформується. Все це доводить необхідність розгляду питань формування управлінської звітності, як якісного і оперативного інформаційного джерела прийняття управлінських рішень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3142
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
thesis_Matyuha.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.