Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Название: Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу
Другие названия: Инновационные технологии как фактор достижения высокого уровня потребительских свойств одежды
Авторы: Єфременкова, Надія Андріївна
Ключевые слова: інноваційні техногії
споживні властивості
якість
Дата публикации: 2016
Издательство: ХКТЕІ
Библиографическое описание: Єфременкова Н. А. Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу / Н. А. Єфременкова // Матеріали VIІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конференції "Сучасні економічні системи: стан та перспективи розвитку". – Хмельницький : ХКТЕІ, 2016. – С. 464-467.
Краткий осмотр (реферат): В статті розглядається вплив інноваційних технологій на споживні властивості одягу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3211
Faculty: Інститут комп'ютерних технологій та дизайну
Department: Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін
Располагается в коллекциях:Кафедра дизайну та гуманітарних дисциплін (ДГД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ХМЕЛЬНИЦЬК_май_2016_7_КОНФЕР.pdf119,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.