Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСайко, О. В.-
dc.date.accessioned2016-12-14T16:08:52Z-
dc.date.available2016-12-14T16:08:52Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationСайко О. В. Калькулювання собівартості продукції молоко переробки / О. В. Сайко // Научное обеспечение процессов реформирования экономических отношений в условиях рыночной экономики : материалы VI научно-практической конференции. — 2005. — С. 33-35.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3379-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКрымский институт бизнесаuk
dc.titleКалькулювання собівартості продукції молоко переробкиuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра обліку і аудитуuk
local.conference.locationСимферопольuk
local.conference.date2005-
local.conference.nameНаучное обеспечение процессов реформирования экономических отношений в условиях рыночной экономикиuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161207_512.pdf198,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.