Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3553Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Яценко, М. В. | uk | 
| dc.contributor.author | Ліщук, В. І. | uk | 
| dc.date.accessioned | 2016-12-27T08:42:00Z | - | 
| dc.date.available | 2016-12-27T08:42:00Z | - | 
| dc.date.issued | 2012 | |
| dc.identifier.citation | Яценко М. В. Застосування сучасних технологічних рішень для забезпечення якості швейним виробам з натуральної шкіри [Текст] / М. В. Яценко, В. І. Ліщук // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2012. - № 2 (64). - C. 108-112. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3553 | - | 
| dc.description.abstract | Запропоновано спосіб підвищення формостійкості шкіряних швейних виробів за рахунок попередньої обробки окремих ділянок шкіри хімічними препаратами (у тому числі з використанням антимікробних добавок), дублювання клейовими прокладковими матеріалами й об'єднання цих способів. Це дає можливість регулювати в’язкопружні властивості на різних ділянках швейних виробів, прогнозувати їх експлуатаційну надійність та більш ефективно використовувати шкірсировину. | uk | 
| dc.language | uk | |
| dc.title | Застосування сучасних технологічних рішень для забезпечення якості швейним виробам з натуральної шкіри | uk | 
| dc.type | Article | |
| local.subject.section | Матеріалознавство, легка та текстильна промисловість | uk | 
| local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk | 
| local.source.number | № 2 (64) | uk | 
| local.subject.faculty | Факультет індустрії моди | uk | 
| local.subject.method | 0 | |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра моди та стилю (МС) Кафедра технології моди (ТМ)  | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| V64_P108-112.pdf | 359,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.