Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3669
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАртеменко, Л. Ф.uk
dc.contributor.authorБерезненко, М. П.uk
dc.contributor.authorКострицький, В. В.uk
dc.date.accessioned2017-01-04T09:01:44Z-
dc.date.available2017-01-04T09:01:44Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationАртеменко Л. Ф. Метод обробки експериментальних даних вязкопружних досліджень з використанням комплексно-дисперсійного аналізу [Текст] / Л. Ф. Артеменко, М. П. Березненко, В. В. Кострицький // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 6 (62). - C. 33-41.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3669-
dc.description.abstractЗапропоновано метод обробки експериментальних даних в’язкопружних досліджень на повзучість з використанням комплексно – дисперсійного аналізу. Наведена послідовність як розрахункових так і методичних кроків при дослідженні повзучості та відновлення матеріалів, що дозволяє зменшити до мінімуму методичну похибку від часового впливу на результати досліджень та похибок від метрологічних та інструментальних факторів, з'ясувати природу статистичного розкиду і отримати найбільш достовірні значення досліджуваного процесу повзучості та відновлення матеріалу.uk
dc.languageuk
dc.titleМетод обробки експериментальних даних вязкопружних досліджень з використанням комплексно-дисперсійного аналізуuk
dc.typeArticle
local.subject.sectionМашини легкої промисловості, обладнання та системи управлінняuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 6 (62)uk
local.subject.facultyФакультет індустрії модиuk
local.subject.method0
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V62_P033-041.pdf541,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.