Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3675
Название: Розробка і застосування безхромових дубильних систем з високими дифузійними властивостями
Авторы: Плаван, В. П.
Данилкович, А. Г.
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Плаван В. П. Розробка і застосування безхромових дубильних систем з високими дифузійними властивостями [Текст] / В. П. Плаван, А. Г. Данилкович // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2011. - № 5 (61). - C. 61-66.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): В статті наведені результати досліджень з розробки і застосування безхромових дубильних систем з високими дифузійними властивостями за участю сполук фосфонію, алюмінію чи кремнію та рослинних поліфенолів для зменшення загального вмісту мінеральних речовин у відпрацьованих розчинах і стічних водах при виробництві лимарно-сідельних шкір. Температура зварювання напівфабрикату рослинно-алюмінієвого дублення склала 102–105 оС, а вміст мінеральних солей у відпрацьованому дубильному розчині у 1,5 рази менше, ніж за загальноприйнятою методикою, що передбачала попереднє хромування з наступною емульсійною обробкою і рослинним дубленням.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3675
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V61_P061-066.pdf221,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.