Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371
Название: Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини
Авторы: Данилкович, А. Г.
Хлєбнікова, Н. Б.
Омельченко, Н. В.
Ключевые слова: Споживні властивості
шубна овчина
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Данилкович А. Г. Визначення показників споживних властивостей водостійкої шубної овчини / А. Г. Данилкович, Н. Б. Хлєбнікова, Н. В. Омельченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. - Луцьк. - 2011. - Вип. 3. - С. 73-78.
Source: Товарознавчий вісник
Краткий осмотр (реферат): Підвищені споживні властивості шубної овчини для виготовлення нагольних виробів в результаті використання розробленої композиції для гідрофобізації ворсової шкіри, хутрового велюру, шубної овчини і виробів з них, яка включає полімеризат α-алкенів з малеїновим ангідридом. При цьому отримане хутро має на 30 % вищу пористість, в 1,5-1,8 рази більшу паропроникність і більше ніж в 20 раз менше водопромокання в динамічних умовах порівняно з матеріалом, отриманим за традиційною технологією обробки шубної овчини. Розроблена технологія обробки шубної овчини дозволяє ефективно використовувати технологію гідрофобізації замість трудо- і матеріаломісткого напаланового покриття та надає можливість експлуатувати вироби у жорстких атмосферних умовах із запобіганням замаслювання поверхні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/371
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра біотехнології, шкіри та хутра
Располагается в коллекциях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Водостійка овчина.pdf138,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.