Кафедра комп'ютерних наук (КН) : [940] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo
Стара назва – Кафедра інформаційних технологій проектування (ІТП) (наказ № 118 від 10 вересня 2018 року)
Стара назва – Кафедра комп'ютерних наук та технологій (КНТ) (наказ № 229 від 31 серпня 2021 року)

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 940
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Експериментальне дослідження якості градієнтних методів оптимізаціїЯхно, В. М.; Простибоженко, С. С.; Рубан, А. О.
2023Розробка експертних систем для аналізу ефективності і підтримки планів оновлення комп’ютерних мереж і програмних засобів підприємстваЯхно, В. М.; Бунтов, М. І.; Кириченко, І. А.
2023Система автоматизованого моніторингу та оцінки продуктивності використання інженерних мереж на підприємствіНирко, В. М.; Яхно, В. М.
2023Розробка математичного та програмного забезпечення для проєктування декоративних елементів на деталях виробів легкої промисловостіЧупринка, В. І.; Щербатюк, Р. В.; Конецький, Я. М.
2023Ущільнення інформації про зовнішні контури деталей шкіргалантереїЧупринка, Н. В.
2023Задачі, що виникають при автоматизованому проєктуванні виробів легкої промисловостіЧупринка, В. І.; Овчаров, А. С.; Артеменко, П. Ю.
2023Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованої підготовки інформації про деталі виробів легкої промисловостіЧупринка, Н. В.; Невмержицький, О. А.; Каземирчик, М. С.
2023Розробка математичного та програмного забезпечення для генерування множини допустимих схем розкрою рулонних матеріалів на деталі шкіргалантереїЧупринка, В. І.; Науменко, Б. В.
2023Раціональний розкрій натуральних матеріалівЧупринка, В. І.; Мірошниченко, Д. В.; Посвістак, В. С.
2023Розробка математичного та програмного забезпечення для побудови щільних укладок плоских об'єктівЧупринка, В. І.; Мамонов, Т. А.; Міненко, М. С.
2023Програмне забезпечення для автоматизованого вводу інформації про зовнішні контури деталей виробів легкої промисловості за допомогою сканераЧупринка, В. І.; Лукашов, Д. О.
2023Апроксимація ділянок на зовнішньому контурі деталей виробів легкої промисловості за допомогою дуг кілЧупринка, В. І.; Дроменко, В. І.; Упіров, І. С.
2023Використання принципу Mobile First на прикладі проектування магазину одягуКолиско, М. І.; Замахіна, Т. А.
2023Застосування можливостей платформи Unity та C# для задач візуалізації в мобільних додаткахКолиско, М. І.; Панов, М. І.
2023Розробка Android-застосунку "Трекер-фінансів" мовою KotlinКолиско, О. З.; Гірний, В. В.
2023Розробка інтерфейсу веб-сторінки "Новини кіно та книжкові анонси"Колиско, О. З.; Ядрова, А.
2023Алгоритм по визначенню поточних значень параметрів нестабільної функції перетворення датчикаКорогод, Г. О.; Маніта, В. В.
2023Розробка музичного веб-застосунку на ReactІльницький, М. С.; Мельник, Г. В.
2023Створення серверного застосунку для обміну сповіщеннями між сайтами та Android-пристроямиКібітов, А. О.; Мельник, Г. В.
2023Алгоритмічні компоненти по підвищенню точності вимірювань при нелінійній функції перетворення датчикаКорогод, Г. О.; Мельниченко, Є. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 940