Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758
Название: | Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату |
Авторы: | Данилкович, А. Г. Потах, Ю. В. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | КНУТД |
Библиографическое описание: | Данилкович А. Г. Вплив ензимів на властивості дубленого шкіряного напівфабрикату / А. Г. Данилкович, Ю. В. Потах // Збірник тез II Міжнародного науково-практичного семінару «Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва» : 19 листопада 2016 р., Київ. – К. : КНУТД, 2016. – С. 60-61. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4758 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20161119II_P060-061.pdf | 285,63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.