Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5127
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Євгенія Борисівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-02-27T08:54:32Z | - |
dc.date.available | 2017-02-27T08:54:32Z | - |
dc.date.issued | 2002-10 | - |
dc.identifier.citation | Хаустова Є. Б. Обеспечение сбалансированности объёмов производства и сбыта на основе сопоставления значений универсальных показателей гибкости / Є. Б. Хаустова // Вісник Технологічного університету Поділля. - 2002.- № 5, Ч. 2, Т. 1 : Економічні. - С.85-88. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5127 | - |
dc.description.abstract | Певне співвідношення показників гнучкості виробництва та збуту в умовах господарської ситуації дає можливість мати загальне уявлення про стан справ щодо вупуску та реалізації продукції. Зафіксовані співвідношення універсальних показників гнучкості виробництва та збуту в умовах певних виробничо-збутових ситуацій можуть бути використані як "готові рішення" для формування та регулювання планів виробництва. | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.title | Обеспечение сбалансированности объемов производства и сбыта на основе сопоставления значений универсальных показателей гибкости | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Хаустова, Евгения Борисовна | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.source | Вісник Технологічного університету Поділля | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра обліку і аудиту | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170221_Haustova_P085-088 подылля.pdf | 367,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.