Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5894
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янковой, Р. В. | uk |
dc.contributor.author | Земляков, М. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-07T07:15:09Z | - |
dc.date.available | 2017-04-07T07:15:09Z | - |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Янковой Р. В. Методичні засади оцінювання рівня підприємницького потенціалу підприємств легкої промисловості [Текст] / Р. В. Янковой, М. В. Земляков // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 5 (т. 5). - C. 160-164. | uk |
dc.identifier.issn | 1813-6796 | |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5894 | - |
dc.description.abstract | В статті розглядається суть підприємницького потенціалу підприємства. Проведено дослідження по визначенню терміну підприємницький потенціал. З цією метою запропоновано концепцію розуміння підприємницького потенціалу промислових підприємств. Запропоновано методичний підхід по діагностуванню потенціалу промислових підприємств. Запропонований інтегральний показник для діагностики підприємницького потенціалу дає можливість визначати рівень загального потенціалу підприємства, встановлювати адекватність рівня потенціалу підприємства до загального значення по галузі, встановлювати ступінь розвитку підприємства. | uk |
dc.language | uk | |
dc.title | Методичні засади оцінювання рівня підприємницького потенціалу підприємств легкої промисловості | uk |
dc.type | Article | |
local.source | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну | uk |
local.source.number | № 5 (т. 5) | uk |
local.subject.method | 0 | |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bul2010_N5T5_P160-164.pdf | 344,59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.