Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5945
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧурсіна, Л. А.uk
dc.contributor.authorЛисих, А. Ю.uk
dc.date.accessioned2017-04-10T12:54:54Z-
dc.date.available2017-04-10T12:54:54Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.citationЧурсіна Л. А. Застосування технології приготування трести льону за штучних умов [Текст] / Л. А. Чурсіна, А. Ю. Лисих // Легка промисловість. - 2010. - № 1. - C. 51-52.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5945-
dc.description.abstractIn clause the technology of preparation trusts of flax where process of destruction of pectinaceous substances is carried out in humidified flax straw under action mould mushrooms or bacteria in artificial conditions is submitted. These conditions allow to create optimum temperature of process and concen tration of humidifying solutions.en
dc.languageuk
dc.titleЗастосування технології приготування трести льону за штучних умовuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 1uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2010_N1_P051-052.pdf383,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.