Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/594
Название: Академічне підприємництво як чинник інноваційного розвитку сфери вищої освіти і науки України
Авторы: Романовський, О. О.
Ключевые слова: innovative development of higher education
innovative academic entrepreneurship
entrepreneurial universities
socio-economic development of society
инновационное развитие сферы высшего образования
инновационное академическое предпринимательство
предпринимательские университеты
социально-экономическое развитие общества
інноваційний розвиток сфери вищої освіти
інноваційне академічне підприємництво
підприємницькі університети
соціально-економічний розвиток суспільства
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Романовський О. О. Академічне підприємництво як чинник інноваційного розвитку сфери вищої освіти і науки України / О. О. Романовський // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (89) : Серія "Економічні науки". - C. 37-51.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Теоретичну основу дослідження становлять фундаментальні та прикладні розробки зарубіжних і вітчизняних вчених у сфері інноваційного розвитку сфери вищої освіти, академічного капіталізму, інноваційного академічного (університетського) підприємництва, підприємницьких університетів. На основі проведеного дослідження розроблено теоретичні та методичні підходи, які дозволяють сформувати та обґрунтувати концептуальні засади інноваційного розвитку сфери вищої освіти та напрями подальшого удосконалення організаційних форм університетського підприємництва, що сприятиме збагаченню інститутів ринку, розкриттю потенціалу власного розвитку й швидкому трансферу технологій. Визначено сутність поняття академічного підприємництва, роль університетського підприємництва в інноваційному розвитку сфери вищої освіти та сприянні соціально-економічному зростанню держави. Практична значимість полягає у доведенні наукових положень до конкретних методичних вказівок і практичних рекомендацій, спрямованих на вирішення актуальних проблем підвищення економічної ефективності діяльності вітчизняних ВНЗ в інноваційному розвитку сфери вищої освіти в системі управління національним господарством України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/594
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V89_P037-051.pdf324,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.