Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5997
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПроцик, К. Л.-
dc.contributor.authorКолосниченко, М. В.-
dc.date.accessioned2017-04-19T06:50:45Z-
dc.date.available2017-04-19T06:50:45Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПроцик К.Л. Автоматизация процесса преобразования творческого эскиза модели одежды в модельную конструкцию [Текст] / К.Л. Процик, М.В. Колосниченко // Швейная промышленность. – 2011. – № 2. – С. 20–21.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5997-
dc.description.abstractСпециалистами кафедры эргономики и проектирования одежды Киевского национального университета технологий и дизайна (КНУТД) разработана программа «SKETCH», которая дает возможность в автоматизированном режиме выполнять анализ и преобразование эскиза новой модели одежды в модельную конструкцию.uk
dc.description.abstractThe specialists of department of ergonomics and planning of clothes of the Kyiv national university of technologies and design (KNUTD) are develop the program «SKETCH», which enables in the automated mode to execute an analysis and transformation of sketch of new model of clothes in a model construction.uk
dc.language.isoruuk
dc.subjectтворческий эскизuk
dc.subjectтехнический рисунокuk
dc.subjectмодельная конструкция одеждыuk
dc.subjectкомпозиционно-конструктивный анализuk
dc.titleАвтоматизация процесса преобразования творческого эскиза модели одежды в модельную конструкциюuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorПашкевич, К. Л.-
local.subject.sectionМистецтвознавство, дизайн і ергономікаuk
local.sourceШвейная промышленностьuk
local.subject.facultyФакультет дизайнуuk
local.identifier.sourceЗарубіжні виданняuk
local.subject.departmentКафедра ергономіки і дизайнуuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
document.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.