Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/611
Название: Аналіз конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні теплоакумулюючої електропечі
Авторы: Лисак, О. В.
Ключевые слова: storage heating
electric storage heating
storage heaters
heat transfer
аккумуляционные системы отопления
теплоаккумулирующие электропечи
теплонакопители
теплообмен
акумуляційні системи опалення
теплоакумулюючі електропечі
теплонакопичувач
теплообмін
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Лисак О. В. Аналіз конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні теплоакумулюючої електропечі / О. В. Лисак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки". - 2015. - № 5 (90). - C. 15-23.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія "Технічні науки"
Краткий осмотр (реферат): Стаття уточнює параметри конвективного теплообміну між фронтальною поверхнею теплоакумулюючої електропечі (ТАЕП) та оточуючим повітрям. В цій статті розглядається тільки вільна конвективна тепловіддача від фронтальної поверхні ТАЕП. За такої умови для обчислення значень коефіцієнту тепловіддачі прийнято два підходи: (1) М.О.Міхєєва та (2) S.W.Churchill and H.H.S.Chu. За допомогою цих підходів визначено коефіцієнти конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні ТАЕП в залежності від висоти поверхні і температури поверхні та оточуючого повітря. Було вивчено характер вільної конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні ТАЕП за температури поверхні 60 °C та температури оточуючого повітря 20 °C. Теоретично визначено, яку частку від загальної тепловіддачі приладу може складати тепловіддача від фронтальної поверхні. Проаналізовано характер конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні ТАЕП для визначення її впливу на загальну тепловіддачу від приладу. Продемонстровано характер конвективної тепловіддачі від фронтальної поверхні ТАЕП.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/611
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90_P015-023.pdf448,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.