Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6208
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТовстенко, Юлія Вікторівна-
dc.contributor.authorШкольникова, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorТкач, Володимир Іванович-
dc.date.accessioned2017-05-17T11:45:24Z-
dc.date.available2017-05-17T11:45:24Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationВизначення оксітетрацикліну гідрохлориду в харчових продуктах методом амперометричного титрування 12-молібденофосфатною гетерополікислотою / Ю.В. Товстенко, Т.В. Школьникова, Т.М. Деркач, В.і. Ткач // Вопросы химии и химической технологии. - 2006 . - № 5. - С.24-26.uk
dc.identifier.issn0321-4095uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6208-
dc.description.abstractРозроблений спосіб кількісного визначення оксітетрацикліну методом амперометричного титрування, в якому 12-молібденофосфатна гетерополікислота використовується як титрант, а індикатором виступає полярографічний пристрій. Спосіб відрізняється достатньою чутливістю (1∙10-4 моль/л), селективністю та експресністю.uk
dc.description.abstractThe method of quantitative determination of oxytetracycline hydrochloride content by amperometric titration was developed. The method is based on the amperometric titration where 12- molybdenum- phosphoric heteropolyacid is used as a titrant and polarographic device serves as an indicator. The method is characterized by sufficient sensitivity (1x10-4 mol/l), selectivity, and quickness.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectоксітетрациклін гідрохлоридuk
dc.subjectамперометричне титруванняuk
dc.subjectхарчові прдуктиuk
dc.subjectoxytetracycline hydrochlorideuk
dc.subjectamperometric titrationuk
dc.subjectfoodstuffsuk
dc.titleВизначення оксітетрацикліну гідрохлориду в харчових продуктах методом амперометричного титрування 12-молібденофосфатною гетерополікислотоюuk
dc.title.alternativeDetermination of oxytetracycline hydrochloride content in foodstuffs by means of amperometric titration with 12 molybdenum- phosphoric heteropolyaciduk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorTovstenko, Yuliya V.-
local.contributor.altauthorShkolnykova, Tetiana V.-
local.contributor.altauthorDerkach, Tetiana M.-
local.contributor.altauthorTkach, Volodymyr Y.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceВопросы химии и химической технологииuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра промислової фармації (ПФ)
Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V_Kh_Kh_Techn_2006_rev.pdfОсновна стаття275,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.