Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/662
Название: Економічний ефект природоохоронної діяльності підприємств АПК: облікове забезпечення розрахунку
Авторы: Вигівська, І. М.
Зеленіна, О. О.
Кулій-Дем’янюк, Ю. В.
Ключевые слова: природоохоронна діяльність,
охорона навколишнього середовища
бухгалтерський облік
економічний ефект
витрати
еколого-економічна реабілітація земель сільськогоспо-дарського призначення
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Вигівська І. М. Економічний ефект природоохоронної діяльності підприємств АПК: облікове забезпечення розрахунку / І. М. Вигівська, О. О. Зеленіна, Ю. В. Кулій-Дем’янюк // Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка : збірник наукових праць. - 2015. - Вип. 1 (45), Т. 2. - С. 77-79.
Source: Науковий вісник Ужгородського університету. Серія : Економіка
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядаються проблеми обліково-аналітичного забезпечення управління природоохоронною діяльністю підприємств агропромислового комплексу України, досліджуються напрями управління земельними ресурсами АПК. Запропоновано напрями еколого-економічної реабілітації земель сільськогоспо-дарського призначення (із виведенням та без виведення землі зі складу використовуваної, а також під час її використання в основній діяльності), які знаходять своє відображення у розроблених управлінських звітах, що, в свою чергу, дозволяє сформувати необхідне інформаційне забезпечення для управління витратами на охорону навколишнього середовища та визначити економічний ефект від природоохоронної діяльності в цілому. Розроблено авторський методичний підхід до розрахунку економічного ефекту від здійснення природоохоронної діяльності підприємствами агропромислового комплексу, який полягає у визначенні економічної ефективності в цілому та у розрахунку чистого економічного ефекту від одноці-льових та багатоцільових заходів щодо охорони навколишнього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/662
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160209.504.pdf3,52 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.