Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorPasayev, N.en
dc.date.accessioned2017-07-26T11:11:24Z-
dc.date.available2017-07-26T11:11:24Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationPasayev N. Fiber production from chicken feather with industrial method = Виробництво волокна з курячого пера промисловим методом [Текст] / N. Pasayev // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 3 (110). - C. 107-113.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6781-
dc.description.abstractВ результаті досліджень стало можливим отримувати волокна з курячого пір'я з контрольованими параметрами.uk
dc.description.abstractВ результате исследований стало возможным получать волокна из куриных перьев с контролируемыми параметрами.ru
dc.description.abstractAs a result of research, it became possible to obtain fibers from chicken feathers with controlled parameters.en
dc.languageen
dc.subjectchicken featheren
dc.subjectchicken feather fibersen
dc.subjectproduction of chicken feather fibersen
dc.subjectкуриное пероru
dc.subjectволокна из куриного пераru
dc.subjectпроизводство волокон из куриного пераru
dc.subjectкуряче пероuk
dc.subjectволокна з курячого пір’яuk
dc.subjectвиробництво волокна з курячого пір’яuk
dc.titleFiber production from chicken feather with industrial methoden
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorПашаев, Н.ru
local.contributor.altauthorПашаєв, Н.uk
local.subject.sectionМатеріалознавство, швейне та текстильне виробництво. Метрологія та сертифікаціяuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні наукиuk
local.source.number№ 3 (110)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V110_P107-113.pdf581,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.