Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/680
Название: Вдосконалення технологічного процесу миття посуду в посудомийних машинах
Авторы: Шумейко, В. М.
Біла, Т. Я.
Ключевые слова: dishwasher
technological process
contaminations
filtration
water reuse
stage of washing
energy efficiency
посудомоечная машина
технологический процесс
загрязнения
повторное использование воды
фильтрация
этап мойки
энергоэффективность
посудомийна машина
технологічний процес
забруднення
витрати води
фільтрація
повторне використання рідини
етап миття
енергоефективність
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Шумейко В. М. Вдосконалення технологічного процесу миття посуду в посудомийних машинах [Електронний ресурс] / В. М. Шумейко, Т. Я. Біла // Технології та дизайн. - 2015. - № 1 (14). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_1_9.
Source: Технології та дизайн
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто технологічний процес миття посуду та види забруднень, що видаляються в посудомийній машині під час певних етапів. Встановлено, що змінювання технологічного процесу та удосконалення конструкції дозволяє зробити посудомийну машину більш ефективною. Наведено експериментальні результати дослідження технологічного процесу для типових посудомийних машин та порівняно їх з параметрами вдосконаленого процесу миття посуду з метою аналізу ефективності модернізованої моделі.
В статье рассмотрено технологический процесс мытья посуды и виды загрязнений, удаляемых в посудомоечной машине при определенных этапах. Установлено, что изменение технологического процесса и усовершенствования конструкции для измененного процесса позволяет сделать посудомоечную машину более эффективной. Приведены экспериментальные результаты технологического процесса для типичных посудомоечных машин и сопоставлено их с модернизированным процессом мытья посуды для анализа эффективности модернизированной модели.
The article describes the technological process of washing dishes and types of contaminants that remove in the dishwasher at certain stages. It is established that the changing process and improving the design for a modified process allows to make dishwasher more efficient. Compared the experimental results of the technological process for a typical dishwashers with upgraded process of washing to analyze the performance of the upgraded model.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/680
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_1_9
Faculty: Навчально-науковий інститут інженерії та інформаційних технологій
Department: Комп'ютерної інженерії та електромеханіки
Располагается в коллекциях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
td_2015_N1_09.pdf237,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.