Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6887
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМойсеєнко, Ф. А.uk
dc.contributor.authorБухонька, Н. П.uk
dc.date.accessioned2017-08-04T10:08:38Z-
dc.date.available2017-08-04T10:08:38Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationМойсеєнко Ф. А. Чинники, від яких залежить якість трикотажу та ефективність його виробництва. Повідомлення 2. Технологія трикотажу [Текст] / Ф. А. Мойсеєнко, Н. П. Бухонька // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 4 (48). - C. 88-96.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6887-
dc.description.abstractВизначено та проаналізовано чинники, які обумовлені технологією трикотажу і суттєво впливають на процес в’язання, якість трикотажу та ефективність його виробництваuk
dc.description.abstractОпределены и проанализированы факторы, которые обусловлены технологией трикотажа и существенно влияют на процесс вязания, качество трикотажа и эффективность его производства.ru
dc.description.abstractThe publication is devoted to the factors which depends on the knitting technology and influence on the quality of knitted fabrics and efficient of the knitting production.en
dc.languageuk
dc.titleЧинники, від яких залежить якість трикотажу та ефективність його виробництва. Повідомлення 2. Технологія трикотажуuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorMoiseenko, F. A.en
local.contributor.altauthorBukhonka, N. P.en
local.contributor.altauthorМоисеенко, Ф. А.ru
local.contributor.altauthorБухонька, Н. П.ru
local.subject.sectionМатеріалознавство, легка та текстильна промисловістьuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 4 (48)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V48_P088-096.pdf384,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.