Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6976
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасьян, Е. Є.uk
dc.date.accessioned2017-08-09T12:05:47Z-
dc.date.available2017-08-09T12:05:47Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationКасьян Е. Є. Чинники адгезійної взаємодії при формуванні покриття на шкірі [Текст] / Е. Є. Касьян // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 1 (45). - C. 66-72.uk
dc.identifier.issn1813-6796
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6976-
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень впливу фізико-хімічних властивостей полімерних композицій, первинної будови білка дерми та ступеня її підготовки на виникнення адгезійної взаємодії при формуванні покриття на шкірі.uk
dc.description.abstractВ статье приводятся результаты исследований влияния физико-химических свойств полимерных композиций, первичного строения белка дермы и степени ее подготовки на возникновение адгезионного взаимодействия при формировании покрытия на коже.ru
dc.description.abstractThe results of researches of influence of the physical-chemical properties of polymeric compositions, of the elementary structure of the derma fiber and degrees of its preparation on occurrence of adhesive interaction at formation of a covering on leather are submitted.en
dc.languageuk
dc.titleЧинники адгезійної взаємодії при формуванні покриття на шкіріuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorKasyan, E. E.en
local.contributor.altauthorКасьян, Э. Е.ru
local.subject.sectionПолімерні, композиційні матеріали та хімічні волокнаuk
local.sourceВісник Київського національного університету технологій та дизайнуuk
local.source.number№ 1 (45)uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V45_P066-072.pdf481,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.