Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7515
Название: Удосконалення технологічних параметрів ниткових з'єднань при виготовленні одягу та аксесуарів клаптевою технікою «печворк»
Авторы: Бакан, Л. А.
Оболенська, Г. В.
Ключевые слова: величина коефіцієнта тангенціального опору
печворк
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Оболенська Г. В. Удосконалення технологічних параметрів ниткових з'єднань при виготовленні одягу та аксесуарів клаптевою технікою «печворк» / Г. В.Оболенська; наук. кер. Л. А. Бакан // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 21-22.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7515
Располагается в коллекциях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра моди та стилю (МС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V1_P021-022.pdf554,64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.