Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7695
Название: Амбівалентна семантика комічного в контекстах із поетонімами
Другие названия: Амбивалентная семантика комического в контекстах с поэтонимами
Авторы: Дворянчикова, Світлана Євгенівна
Ключевые слова: поетонім
комічне
лексичні засоби комічного
Дата публикации: 2017
Издательство: Бердянський державний педагогічний університет
Библиографическое описание: Дворянчикова С. Є. Амбівалентна семантика комічного в контекстах із поетонімами / С. Є. Дворянчикова // Від смішного до великого: феномен комічного в літературі та культурі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Бердянськ, 28–29 вересня 2017 р. – Бердянськ : Бердянський державний педагогічний університет, 2017. – С. 36–38.
Краткий осмотр (реферат): Міждисциплінарні студії гумору, філологічні труднощі щодо опису лінгвістичних механізмів утворення комічного ефекту, питання формування його сприйняття людиною, яке відображає національно-культурні особливості комунікації, досі не можемо вважати остаточно розв’язаними, що і створює широке поле для діяльності сучасних дослідників. Наразі філологія взагалі й мовознавство зокрема ще мають вирішити багато питань у цій площині, тому це робить дослідження вербального втілення смішного в контекстах із поетонімами актуальним і таким, що має теоретичне та практичне застосування. Амбівалентна семантика комічного в контекстах із поетонімами створює можливості до розгортання розглянутих опозицій і залучення їх у загальну цілісність змістів, сприяє конструюванню простору художнього твору та формує його особливу поетонімосферу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7695
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
АМБІВАЛЕНТНА СЕМАНТИКА.pdf242,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.