Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти КНУТД
Коледж мистецтв та дизайну КНУТД
Матеріали наукових конференцій та семінарів КНУТД
Періодичні видання КНУТД
Автореферати та дисертації
Винахідницька діяльність
Матеріали наукових конференцій та семінарів
Навчально-методичні видання
Наукові видання (Монографії)
Наукові публікації (статті)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції
Хімічева, Г. І.
;
Зенкін, М. А.
;
Скалига Т. М.
2015
Методика проведення експертизи технологічних процесів легкої промисловості
Защепкіна, Н. М.
2015
Експертна оцінка показників якості лляної тканини
Защепкіна, Н. М.
;
Мусіна, Т. А.
;
Чопко, К. В.
2015
Культура забезпечення якості і прозорості вищої освіти: європейські стандарти для України
Бабина, Тетяна Геннадіївна
;
Єршова, О. П.
2015
Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університеті
Скиба, М. Є.
2015
Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Себко, В. В.
;
Здоренко, В. Г.
;
Петухова, К. О.
;
Мінкова, А. К.
Перегляд
Автор
2
Защепкіна, Н. М.
1
Бабина, Тетяна Геннадіївна
1
Здоренко, В. Г.
1
Зенкін, М. А.
1
Мусіна, Т. А.
1
Мінкова, А. К.
1
Петухова, К. О.
1
Себко, В. В.
1
Скалига Т. М.
1
Скиба, М. Є.
.
далі >
Тема
4
качество
3
quality
1
accuracy of measurements
1
automation of the measuring control
1
components of the quality of educ...
1
examination of the manufacturing ...
1
expert assessment
1
food dye
1
food production
1
integral evaluation
.
далі >