Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8833
Название: Непрямі витрати в системі управління промислових підприємств: обліково-контрольний аспект
Авторы: Безверхий, К. В.
Ключевые слова: непрямі витрати
первинний облік непрямих витрат
фінансова звітність
бюджетування
внутрішньогосподарський контроль
промислове підприємство
собівартість продукції
Дата публикации: 2013
Издательство: Центр учбової літератури
Библиографическое описание: Безверхий К. В. Непрямі витрати в системі управління промислових підприємств: обліково-контрольний аспект : монографія / К. В. Безверхий. – Київ : ЦУЛ, 2013. – 276 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії обґрунтовано пропозиції з удосконалення методики та організації обліку і контролю непрямих витрат промислових підприємств. Розкрито економічну сутність категорії витрат і поняття непрямих витрат. Удосконалено класифікацію та склад непрямих витрат промислових підприємств відповідно до потреб управління. Виокремлено організаційно-технологічні особливості діяльності підприємств приладобудування та проаналізовано ступінь їх впливу на побудову обліку і контролю непрямих витрат. Удосконалено систему документального оформлення господарських операцій з обліку і контролю непрямих витрат промислових підприємств, що сприятиме посиленню обліково-контрольної інформації для потреб управління. Наведено авторське бачення та внесено пропозиції щодо вдосконалення побудови синтетичного та аналітичного обліку непрямих витрат. Визначено механізм бюджетування непрямих витрат промислових підприємств як ефективний інструмент управління ними. Розроблено модель внутрішньогосподарського контролю непрямих промислових підприємств, що враховує елементи підсистеми внутрішньогосподарського контролю непрямих витрат як складової системи внутрішньогосподарського контролю промислового підприємства в цілому. Розроблено загальну методику і комплексний підхід до оцінки ефективності внутрішньогосподарського контролю непрямих витрат промислових підприємств. Монографія може бути корисною для викладачів, наукових співробітників, аспірантів та студентів економічних спеціальностей вузів, фахівців з бухгалтерського обліку та контролю, керівників підприємств та осіб, які здійснюють наукові дослідження у сфері бухгалтерського обліку та контролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8833
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISBN: 978-611-01-0554-5
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Монографії)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cover2013.19_Image022.jpgОбкладинка52,04 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
20180205_Bezverkhiy_Mono_Titul_Zmist.pdfТитульна сторінка + Зміст + Вступ312,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20180205_Bezverkhiy_Mono.pdfПовний текст2,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.