Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8893
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлісь, А. А.uk
dc.contributor.authorРедька, К. В.uk
dc.contributor.authorСолодовнік, Т. В.uk
dc.date.accessioned2018-02-13T13:33:59Z-
dc.date.available2018-02-13T13:33:59Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationСлісь А. А. Використання електрохімічних методів для визначення супеня деацетилювання хітозану [Текст] / А. А. Слісь, К. В. Редька, Т. В. Солодовнік // Promising materials and processes in technical electrochemistry : monograph / ed.: V. Z. Barsukov, Yu. V. Borysenko, O. I. Buket, V. G. Khomenko. - Kyiv : KNUTD, 2016. - C. 260-264.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8893-
dc.description.abstractБуло проаналізовано ступінь деацетилювання хітозану методом кондуктометричного титрування. Отримані значення були порівняні з результатами спектрофотометричного аналізу та технічних характеристик, зазначених виробниками. Було встановлено, що даний метод простіший і швидший для визначення аміногруп в хітозані, тому є більш доцільним ніж інші методи.uk
dc.description.abstractThe degree of deacetylation of chitosan by conductometric titration was analyzed. The values were compared with the results of spectroscopic analysis and technical characteristics specified by the manufacturer. It was found that this method is simpler and faster to determine the amino groups in chitosan, so it is more appropriate than other methods.en
dc.languageuk
dc.titleВикористання електрохімічних методів для визначення супеня деацетилювання хітозануuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorSlis, A. A.en
local.contributor.altauthorRedka, K. V.en
local.contributor.altauthorSolodovnik, T. V.en
local.sourcePromising materials and processes in technical electrochemistryuk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Promising2016_P260-264.pdf272,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.