Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8893
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСлісь, А. А.uk
dc.contributor.authorРедька, К. В.uk
dc.contributor.authorСолодовнік, Т. В.uk
dc.date.accessioned2018-02-13T13:33:59Z-
dc.date.available2018-02-13T13:33:59Z-
dc.date.issued2016
dc.identifier.citationСлісь А. А. Використання електрохімічних методів для визначення супеня деацетилювання хітозану [Текст] / А. А. Слісь, К. В. Редька, Т. В. Солодовнік // Promising materials and processes in technical electrochemistry : monograph / ed.: V. Z. Barsukov, Yu. V. Borysenko, O. I. Buket, V. G. Khomenko. - Kyiv : KNUTD, 2016. - C. 260-264.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8893-
dc.description.abstractБуло проаналізовано ступінь деацетилювання хітозану методом кондуктометричного титрування. Отримані значення були порівняні з результатами спектрофотометричного аналізу та технічних характеристик, зазначених виробниками. Було встановлено, що даний метод простіший і швидший для визначення аміногруп в хітозані, тому є більш доцільним ніж інші методи.uk
dc.description.abstractThe degree of deacetylation of chitosan by conductometric titration was analyzed. The values were compared with the results of spectroscopic analysis and technical characteristics specified by the manufacturer. It was found that this method is simpler and faster to determine the amino groups in chitosan, so it is more appropriate than other methods.en
dc.languageuk
dc.titleВикористання електрохімічних методів для визначення супеня деацетилювання хітозануuk
dc.typeArticle
local.contributor.altauthorSlis, A. A.en
local.contributor.altauthorRedka, K. V.en
local.contributor.altauthorSolodovnik, T. V.en
local.sourcePromising materials and processes in technical electrochemistryuk
local.subject.method0
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Promising2016_P260-264.pdf272,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.