Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Загальноуніверситетські колекції
Періодичні видання КНУТД
Art and Design
Вісник КНУТД
Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Журнал «Легка промисловість»
Журнал стратегічних економічних досліджень
Індустрія моди. Fashion Industry
Менеджмент
Технології та інжиніринг
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-4 из 4.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015
Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції
Хімічева, Г. І.
;
Зенкін, М. А.
;
Скалига Т. М.
2015
Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Себко, В. В.
;
Здоренко, В. Г.
;
Петухова, К. О.
;
Мінкова, А. К.
2015
Експертна оцінка показників якості лляної тканини
Защепкіна, Н. М.
;
Мусіна, Т. А.
;
Чопко, К. В.
2015
Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університеті
Скиба, М. Є.
Просмотр
Автор
1
Защепкіна, Н. М.
1
Здоренко, В. Г.
1
Зенкін, М. А.
1
Мусіна, Т. А.
1
Мінкова, А. К.
1
Петухова, К. О.
1
Себко, В. В.
1
Скалига Т. М.
1
Скиба, М. Є.
1
Хімічева, Г. І.
.
дальше >
Тема
4
якість
3
quality
1
accuracy of measurements
1
automation of the measuring control
1
components of the quality of educ...
1
expert assessment
1
food dye
1
food production
1
internal quality assurance system
1
physical and mechanical properties
.
дальше >