Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9433
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВодзінська, О. І.-
dc.contributor.authorКардаш, О. В.-
dc.date.accessioned2018-06-06T11:26:24Z-
dc.date.available2018-06-06T11:26:24Z-
dc.date.copyright2017-06-12-
dc.date.issued2017-06-12-
dc.identifier.citationПат. 116922 Україна, МПК G01N 33/00 (2017.01), G01N 19/00 (2017.01). Спосіб оцінки формоутворюючої здатності текстильних матеріалів при спрасуванні / О. І. Водзінська, О. В. Кардаш ; власник Київський національний університет технологій та дизайну. – № u201612993 ; заявл. 20.12.2016 ; опублік. 12.06.2017, Бюл. № 11. – 4 c.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9433-
dc.description.abstractСпосіб оцінки формоутворюючої здатності текстильних матеріалів включає спрасування проби при волого-тепловій обробці. Перед спрасуванням визначають довжину проби, розкроюють пробу визначеної довжини та заправляють її в затискачі. Після здійснення спрасування фіксують стан проби до моменту отримання складки на ній.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМіністерство економічного розвитку і торгівлі Україниuk
dc.titleСпосіб оцінки формоутворюючої здатності текстильних матеріалів при спрасуванніuk
dc.typePatentuk
dc.rights.holderКиївський національний університет технологій та дизайну (UA)uk
local.subject.facultyФакультет індустрії модиuk
local.subject.departmentКафедра технології та конструювання швейних виробівuk
local.subject.method0uk
local.identifier.number116922uk
local.identifier.mpkG01N 33/00uk
local.identifier.mpkG01N 19/00uk
local.identifier.requestu201612993uk
local.date.request2016-12-20-
local.identifier.bulletin11/2017uk
local.identifier.countryUAuk
Располагается в коллекциях:Винахідницька діяльність
Кафедра моди та стилю (МС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20180523_303.pdf229,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.