Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/954
Название: Механізм забезпечення конкурентноспроможності продукції в контексті здійснення процесу управління змінами на підприємствах
Авторы: Гарафонова, О. І.
Ключевые слова: mechanism to ensure the competitiveness of products
organizational restructuring mechanism
the system of quality management
change
restructuring
reengineering
механизм обеспечения конкурентоспособности продукции
организационный механизм реструктуризации
система менеджмента качества
изменения
реструктуризация
реинжиниринг
механізм забезпечення конкурентоспроможності продукції
організаційний механізм реструктуризації
система менеджменту якості
зміни
реструктуризація
реінжиніринг
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Гарафонова О. І. Механізм забезпечення конкурентноспроможності продукції в контексті здійснення процесу управління змінами на підприємствах [Текст] / О. І. Гарафонова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 2 (76). - C. 168-175.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано механізм забезпечення конкурентоспроможності продукції, що формує механізм здійснення реструктуризації на підприємстві. Сформовано елементи, важелі та принципи дії зазначених механізмів, а також визначено як механізм забезпечення конкурентоспроможності продукції впливає на формування конкурентних переваг підприємства. Використаний метод класифікації при механізмів управління, метод синтезу та аналізу при визначенні поняття «механізм забезпечення конкурентоспроможності продукції», метод абстрагування при обґрунтуванні напрямів здійснення змін на підприємстві. У ході дослідження виявлено механізм забезпечення конкурентоспроможності, оцінено вплив його факторів та елементів. А також оцінено можливі заходи щодо здійснення організаційних змін на підприємстві. Обґрунтовано підходи до визначення «механізм забезпечення конкурентоспроможності продукції», що є складовим організаційного механізму реструктуризації підприємства. Також визначено напрями проведення організаційних змін, якими є реінжиніринг бізнес-процесів та впровадження системи менеджменту якості. В результаті проведеного дослідження здійснено формування механізму забезпечення конкурентоспроможності продукції, що, в свою чергу, впливає на формування механізму реструктуризації підприємства. Представлено основні підходи до здійснення змін (економічних, організаційних тощо) на підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/954
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V76_P168-175.pdf309,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.