Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 21 (Search time: 0.012 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industryBabaev, I. O.
2022Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industryBabaev, I. O.
2023The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of developmentBabaev, I. O.
2019Чинники прискорення інноваційних процесівЄфременкова, Надія Андріївна
2018Конкурентні переваги ресторанного бізнесуПоляк, О. В.; Шкода, М. С.
Jan-2018Розвиток управлінських навичок керівника з метою підвищення конкурентоспроможності організаціїБезус, П. І.; Білодід, К. С.
2018Управление конкурентоспособностью предприятияМягких, И. Н.; Сюй, Цзинюань
Dec-2017Принципи корпоративної соціальної відповідальності як фактор формування конкурентних переваг організаціїХарченко, Т. О.; Вєдєніна, К. П.
2016Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послугПлисенко, Г. П.
2017Інновації як фактор конкурентоспроможності поліграфічного підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Грибан, Н. С.