Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 11.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Theoretical aspects of HR-Management in enterprises: methods and management stylesZamora, O.; Puzyrova, P.
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2020Підвищення конкурентоспроможності підприємстваДудко, П. М.; Вареник, Д. С.
2019Управління процесом підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовищаСірченко, К. О.
2017Управління конкурентоспроможністю підприємстваГандзюк, П. Л.; Гончаренко, І. М.
2020Розвиток стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємстваАреф'єв, С. О.; Мельник, П. І.
2017Конкурентоспроможність підприємства та особливості її визначення в сучасних умовахКомісаренко, Д. С.
2014Основні тенденції ринку громадського харчуванняСавенко, Ю. М.
ноя-2016Інноваційне забезпечення конкурентоспроможності підприємстваХарченко, Т. О.; Куфрик, Р. Л.
2018Економічна сутність конкурентоспроможності та конкурентних переваг підприємстваБугас, Василь Валерійович; Невмержицька, С. М.; Бугас, Н. Р.