Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16305
Название: Technological aspects of deproteinized calf blood hemoderivative preparation
Авторы: Popova, Mariia
Saliy, O. O.
Godovskiy, Aleksey
Ключевые слова: blood defibrinization
deproteinized calf blood hemoderivative
ultrafiltration
Дата публикации: мар-2020
Издательство: Vilnius University
Библиографическое описание: Popova M. Technological aspects of deproteinized calf blood hemoderivative preparation / M. Popova, O. O. Saliy, A. Godovskiy // Open readings 2020 : 63RD International conference for students of physics and natural sciences : abstracts book, March 17-20, 2020, Vilnius, Lithuania. – Vilnius : Vilnius University, 2020. – P. 527.
Краткий осмотр (реферат): The active substance, deproteinized calf blood hemoderivative (DCBH), is a mixture of natural substances such as inorganic electrolytes – chlorides, sodium, potassium, calcium, magnesium ions, nitrogen compounds and organic substances – glucose, acetates, lactates, amino acids, peptides, nucleosides, glycosphingolipids, and other metabolic products [1]. Despite a sufficient number of cattle, Ukraine does not have its own technology for the production of DCBH. The technological aspects of obtaining DCBH for the purpose of further industrial production have been studied. Thus, a deproteinized calf blood derivative has been obtained for the subsequent studies of its low molecular weight fractions.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16305
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
Располагается в коллекциях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Open_readings_2020_p527.pdf806,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.