Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Название: Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України
Авторы: Дудко, П. М.
Дата публикации: 2017
Издательство: Фінансова рада України
Библиографическое описание: Дудко, П. М. Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України / П. М. Дудко // Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку : зб. тез міжнар.наук.-практ. конф. (21 березня, 2017 р., м. Київ). - К. : Фінансова рада України, 2017. - Т. 2. - С. 69-71.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Располагается в коллекциях:Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20170321_EconFinance_V2_P069-071.pdf57,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.