Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Title: Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України
Authors: Дудко, П. М.
Issue Date: 2017
Publisher: Фінансова рада України
Citation: Дудко, П. М. Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України / П. М. Дудко // Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку : зб. тез міжнар.наук.-практ. конф. (21 березня, 2017 р., м. Київ). - К. : Фінансова рада України, 2017. - Т. 2. - С. 69-71.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Appears in Collections:Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)
Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20170321_EconFinance_V2_P069-071.pdf57,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.