Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9850
Назва: Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів
Автори: Пархоменко, І. Ю.
Колосніченко, М. В.
Пашкевич, К. Л.
Ключові слова: виробники хутряних виробів
дизайн-проектування
інноваційні технології
обробка натурального хутра
хутряний напівфабрикат
fur products manufacturers
design project
innovative technologies
natural fur processing
fur semi-finished product
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Пархоменко І. Ю. Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів [Текст] / І. Ю. Пархоменко, М. В. Колосніченко, К. Л. Пашкевич // Легка промисловість. - 2017. - № 4. - С. 20-25.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто традиційні та інноваційні технології обробки хутряного напівфабрикату та розкрою хутряних шкурок при дизайн-проектуванні виробів з натурального хутра. Визначено, що інноваційні технології істотно поліпшують зовнішній вигляд та якість хутряного напівфабрикату. Доведено, що поєднання традиційних та інноваційних методів розкрою та технологій обробки хутра розширює можливості дизайн-проектування хутряних виробів.
The paper considers traditional and innovative technologies of fur semi-product processing as well as the fur pelts cutting techniques in natural fur clothes design. It has been estimated that innovative technologies significantly improve visual appearance and quality of fur semi-products. Evidence reveals that a combination of traditional and innovative methods of fur cutting and processing technologies extends possibilities of fur products design.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9850
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)
Кафедра моди та стилю (МС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2017_N4_P020-025.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.