Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Просмотр собрания по группе - Тема якість
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
А
Б
В
Г
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
Й
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Э
Ю
Я
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заголовку
по дате выпуска
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
Все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результаты 8 по 27 из 124
< назад
дальше >
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2015
Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Себко, В. В.
;
Здоренко, В. Г.
;
Петухова, К. О.
;
Мінкова, А. К.
2017
Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопи
Пруднікова, Н. Д.
;
Первая, Н. В.
;
Бабич, А. І.
2016
Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуття
Матвієнко, О. В.
;
Бабич, А. І.
;
Кернеш, В. П.
2019
Аналіз нормативних документів для виготовлення та експертизи дитячого білизняного одягу
Арабулі, С. І.
;
Самчук, Я. С.
2017
Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття
Фурса, Т. М.
;
Гречаник, Ю. В.
2018
Аналіз сучасних методів оцінювання та прогнозування якості промислової продукції
Зубрецька, Н. А.
;
Тимофєєв, О.
2015
Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції
Хімічева, Г. І.
;
Зенкін, М. А.
;
Скалига Т. М.
2015
Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університеті
Скиба, М. Є.
2016
Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіри
Варавка, В. С.
;
Бабич, А. І.
2023
Взаємодія елементів організаційно-економічного механізму у сфері охорони здоров’я
Камінська, Т. В.
2018
Вибір і обґрунтування вихідних даних для побудови багатофакторних моделей туристичної діяльності
Хімічева, Г. І.
;
Михалко, А. О.
сен-2019
Використання біноміального розподілу в управлінні якістю на підприємстві
Бондаренко, Світлана Михайлівна
15-фев-2020
Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організації
Бондаренко, Світлана Михайлівна
2020
Використання розподілу Пуассона в системі управління якістю на підприємстві
Бондаренко, Світлана Михайлівна
мар-2021
Вимірювання рівня якісної води в організмі людини – шлях до її здоров’я
Бабенко, О. В.
;
Ляшок, М. О.
2018
Вплив факторів споживацького вибору на формування асортименту танцювального взуття
Бабич, А. І.
;
Драна, І. О.
2016
Вплив факторів споживчого вибору на формування асортименту жіночого взуття
Бабич, А. І.
;
Майорова, З. С.
2018
Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуття
Бабич, А. І.
;
Мирошниченко, І. М.
2019
Дослідження властивостей композиції для оздоблювання шкіряного напівфабрикату Краст
Липський, Т. М.
;
Гаркавенко, С. С.
;
Охмат, О. А.
2017
Дослідження впливу технологічних параметрів режиму обробки на якість ниткових з'єднань при виготовленні курток з елементами трансформації для вагітних
Бакан, Л. А.
;
Рябовіл, А. В.