Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7897
Название: Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття
Авторы: Фурса, Т. М.
Гречаник, Ю. В.
Ключевые слова: rawmaterials
biologicaldamage
quality
features
skinmicroorganisms
сырье
биоповреждения
качество
свойства
кожа
микроорганизмы
сировина
біопошкодження
якість
властивості
шкіра
мікроорганізми
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Фурса Т. М. Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття [Текст] / Т. М. Фурса, Ю. В. Гречаник // Технології та дизайн. - 2017. - № 3 (24).
Source: Технології та дизайн
Краткий осмотр (реферат): Розвинені наукові основи оцінки мікробіологічної стійкості матеріалів; вивчено вплив різних біоцидів і антимікробних препаратів на мікробіологічну стійкість шкіри та хутра, що дозволило запропонувати нові способи захисту для надання матеріалам антимікробних властивостей.
Развиты научные основы оценки микробиологической стойкости материалов; изучено влияние различных биоцидов и антимикробных препаратов на микробиологическую устойчивость кожи и меха, что позволило предложить новые способы защиты для оказания материалам антимикробных свойств.
Scientific novelty lies in the fact that: the developed scientific bases of evaluation of microbiological resistance of materials; The effect of different biocides and antimicrobials for microbial resistance of the skin and fur, which made it possible to offer new ways of protection to provide antimicrobial properties of materials.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7897
ISSN: 2304-2605
Располагается в коллекциях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл РазмерФормат 
td_2017_N3_08.pdf543,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.