DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author Семенюк, Л. Л.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Аналіз сучасних кулінарних трендів у харчуванні, стилях приготування та сировинних компонентах | Семенюк, Л. Л.; Редька, В. |
2024 | Вплив рекламних та маркетингових стратегій на розвиток культурно-пізнавального туризму | Семенюк, Л. Л.; Гордієнко, А. В. |
2024 | Досвід розвитку стійкого туризму в Німеччині для України | Семенюк, Л. Л.; Філатова, О. С. |
2023 | Напрямки підвищення ефективності маркетингової політики у сфері готельних послуг | Семенюк, Л. Л.; Білич, В. |
Apr-2024 | Організація обслуговування споживачів у турфірмах і шляхи її удосконалення | Семенюк, Л. Л.; Зайченко, Д. А. |
2023 | Оцінка ролі туризму в економіці Європейського Союзу, його вплив на зайнятість та ВВП | Семенюк, Л. Л.; Савчук, Я. О.; Моца, А. А. |
Apr-2024 | Потенціал розвитку подієвого туризму в регіонах України | Семенюк, Л. Л.; Миронюк, В. Р. |
27-Jun-2023 | Розвиток туристичної галузі в Кіровоградській області: стереотипи і реальність | Семенюк, Л. Л. |
2024 | Роль мілітарного туризму в повоєнному відновленні України | Семенюк, Л. Л.; Коренько, К. О. |
Apr-2024 | Сільський зелений туризм у контексті концепції сталого розвитку | Семенюк, Л. Л.; Кучерява, Є. С. |
2023 | Туристичні дестинації: стратегії розвитку та реклами | Семенюк, О. А.; Семенюк, Л. Л. |
Apr-2024 | Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі | Семенюк, Л. Л.; Ковтонюк, Я. С. |