DSpace JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Просмотр собрания по группе - Тема catering
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2020 | The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine | Asheber, Ye.; Shkoda, M. |
2014 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємств ресторанного бізнесу | Явнікова, М. О.; Хоменко, О. І. |
2013 | Визначення композиційно-технологічних ознак скатертин у івент-дизайні (для кайтерінгу) | Суворова, О. К.; Бондар, Г. Б. |
2019 | Виявлення параметрів франшизи для мережевої компанії громадського харчування | Щербак, В. Г.; Алєксєєва, А. О. |
дек-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |