Просмотр собрания по группе - Тема якість

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 7 по 26 из 123 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвникаСебко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К.
2017Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопиПруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І.
2016Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуттяМатвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П.
2019Аналіз нормативних документів для виготовлення та експертизи дитячого білизняного одягуАрабулі, С. І.; Самчук, Я. С.
2017Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуттяФурса, Т. М.; Гречаник, Ю. В.
2018Аналіз сучасних методів оцінювання та прогнозування якості промислової продукціїЗубрецька, Н. А.; Тимофєєв, О.
2015Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукціїХімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М.
2015Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університетіСкиба, М. Є.
2016Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіриВаравка, В. С.; Бабич, А. І.
2023Взаємодія елементів організаційно-економічного механізму у сфері охорони здоров’яКамінська, Т. В.
2018Вибір і обґрунтування вихідних даних для побудови багатофакторних моделей туристичної діяльностіХімічева, Г. І.; Михалко, А. О.
сен-2019Використання біноміального розподілу в управлінні якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
15-фев-2020Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організаціїБондаренко, Світлана Михайлівна
2020Використання розподілу Пуассона в системі управління якістю на підприємствіБондаренко, Світлана Михайлівна
мар-2021Вимірювання рівня якісної води в організмі людини – шлях до її здоров’яБабенко, О. В.; Ляшок, М. О.
2018Вплив факторів споживацького вибору на формування асортименту танцювального взуттяБабич, А. І.; Драна, І. О.
2016Вплив факторів споживчого вибору на формування асортименту жіночого взуттяБабич, А. І.; Майорова, З. С.
2018Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуттяБабич, А. І.; Мирошниченко, І. М.
2019Дослідження властивостей композиції для оздоблювання шкіряного напівфабрикату КрастЛипський, Т. М.; Гаркавенко, С. С.; Охмат, О. А.
2017Дослідження впливу технологічних параметрів режиму обробки на якість ниткових з'єднань при виготовленні курток з елементами трансформації для вагітнихБакан, Л. А.; Рябовіл, А. В.