Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1002
Название: Вплив швидкості в'язання в'язальної машини на міцність пряжі
Авторы: Олійник, О. Ю.
Здоренко, В. Г.
Піпа, Б. Ф.
Ключевые слова: в’язальна машина
швидкість в’язання
бавовняна пряжа
віскозна нитка
міцність ниток
вязальная машина
скорость вязания
хлопчатобумажная пряжа
вискозная нить
прочность нитей
knitting machine
speed of knitting
cotton yarn
viscose filament
durability of filaments
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Олійник О. Ю. Вплив швидкості в'язання в'язальної машини на міцність пряжі [Текст] / О. Ю. Олійник, В. Г. Здоренко, Б. Ф. Піпа // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 60-65.
metadata.local.source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Метою проведених досліджень є підвищення ефективності роботи в’язальних машин шляхом вибору раціональної швидкості в’язання. При вирішенні поставлених задач були використані сучасні методи теоретичних та експериментальних досліджень. В роботі представлено результати експериментальних досліджень впливу швидкості в’язання круглов’язальної машини типу КО на зміну міцності бавовняної пряжі та віскозних ниток. Одержано графіки зміни міцності пряжі та ниток в залежності від швидкості в’язання. Наукова новизна одержаних результатів полягає в подальшому розвитку та удосконаленні теорії в’язання та проектуванні круглов’язальних машин. Практична значимість роботи полягає в використанні одержаних результатів досліджень при розробці нових високошвидкісних моделей в’язальних машин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1002
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P060-065.pdf264,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.