Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10671
Название: Стратегічний фінансовий менеджмент
Авторы: Костирко, Лідія Андріївна
Костирко, Руслан Олександрович
Кукса, Ігор Миколайович
Тарасенко, І. О.
Ключевые слова: стратегічне управління фінансами
вартісно-орієнтоване стратегічне управління
інтегрована корпоративна звітність
управління вартістю підприємств
фінансова стратегія підприємств
джерело фінансування підприємств
державна фінансова підтримка підприємств
лізинг
інвестиційна діяльність підприємств
капітал підприємства
Дата публикации: 2017
Издательство: Видавництво СНУ ім. В. Даля
Библиографическое описание: Стратегічний фінансовий менеджмент : навч. посіб. / Л. А. Костирко, Р. О. Костирко, І. М. Кукса, І. О. Тарасенко. – 2-ге вид. перероб. і доп. – Сєвєродонецьк : вид-во СНУ ім. В. Даля, 2017. – 465 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику викладено системний погляд на стратегічний фінансовий менеджмент підприємств в контексті реалізації вартісної концепції. За допомогою цього посібника магістри, що навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», одержують базову підготовку з питань стратегічного фінансового менеджменту, що є важливим в змінних умовах ринкової економіки. Навчальний посібник принципово відрізняється від подібних видань тим, що розглядає стратегію управління вартістю підприємств у комплексному взаємозв’язку з фінансовою стратегією. Структура навчального посібника «Стратегічний фінансовий менеджмент» акцентує увагу на ключових складових елементах та інструментах фінансової стратегії. Особлива увага приділена розкриттю інтегрованої корпоративної звітності як інструменту забезпечення ефективності стратегічного фінансового управління підприємств. Концептуально обґрунтовано механізм формування та реалізації фінансової стратегії підприємств. Комплексно розкриті актуальні питання, пов’язані з оцінкою відповідності результатів реалізації фінансової стратегії завданням стійкого розвитку підприємств. Окреме місце займають прикладні положення з управління витратами і результатами діяльності підприємства та розробки стратегії самофінансування. Приділяється багато уваги підходам до вибору джерел фінансування залежно від стратегії розвитку підприємств. У навчальному посібнику надано теоретичний та практичний матеріал, викладений в семи розділах згідно з навчальною програмою дисципліни «Стратегічний фінансовий менеджмент». Призначено для керівників і фахівців підприємств у сфері фінансового управління, спеціалістів регіональних органів управління, наукових працівників, викладачів, аспірантів та студентів економічних спеціальностей вузів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10671
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра фінансів та фінансово-економічної безпеки
ISBN: 978-966-97681-0-0
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cover2018.ZZ_Image003.jpgОбкладинка65,41 kBJPEGЭскиз
Просмотреть/Открыть
SFM_NP_2017_Titul_Zmist_Peredmova.pdfТитульна сторінка + Зміст + Передмова401,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
SFM_NP_2017.pdfПовний текст4,99 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.