Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудка, Світлана-Роксолана | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-05T20:44:29Z | - |
dc.date.available | 2018-12-05T20:44:29Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755 | - |
dc.description.abstract | В дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу. | uk |
dc.description.abstract | The research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | інтер'єр | uk |
dc.subject | дизайн | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | євроінтеграція | uk |
dc.subject | оптимізація просторів | uk |
dc.subject | space optimization | uk |
dc.subject | eurointegration | uk |
dc.subject | restaurant | uk |
dc.subject | design | uk |
dc.subject | interior | uk |
dc.title | Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції | uk |
dc.title.alternative | The process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integration | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Dudka, S.-R. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2018-04-20 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Перспективи розвитку дизайну архітектурного середовища | uk |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD2018_V2_P148-150.pdf | 220,04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.