Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Назва: Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції
Інші назви: The process of optimizing the subject-spatial environment of restaurants in terms of european integration
Автори: Дудка, Світлана-Роксолана
Ключові слова: інтер'єр
дизайн
ресторан
євроінтеграція
оптимізація просторів
space optimization
eurointegration
restaurant
design
interior
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Дудка С.-Р. Процес оптимізації предметно-просторового середовища ресторанів в умовах євроінтеграції / С.-Р. Дудка // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (20 квітня 2018 р., м. Київ) : у 2-х т. – Київ : КНУТД, 2018. – Т. 2. – С. 148-150.
Короткий огляд (реферат): В дослідженні проаналізовано сучасний вплив євроінтеграційних процесів на фактор оптимізації предметно просторового середовища закладів громадського харчування, а саме ресторанів. Визначено основні напрямки організації внутрішніх просторів ресторанів за зразком закордонних модних течій та практик. Окреслено основні показники сприйняття внутрішніх просторів ресторанів як якісні та комфортні для працівників та відвідувачів закладу.
The research analyzes the modern influence of European integration processes on the factor of optimization of the subject-spatial environment of catering establishments, namely restaurants. The basic directions of organization of interior spaces of restaurants according to the model of foreign fashion trends and practices are determined. The main indicators of perception of interior spaces of restaurants as high-quality and comfortable for employees and visitors of the establishment are outlined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10755
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD2018_V2_P148-150.pdf220,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.