Мехатронні системи і комп'ютерні технології : [248] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Підсекція 01. Електропобутова техніка
Підсекція 02. Електротехніка та електроніка
Підсекція 03. Інформаційні технології проектування
Пісдекція 04. Автоматизація та комп'ютерні системи
Підсекція 05. Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології
Підсекція 06. Якість, стандартизація та сертифікація
Підсекція 07. Прикладна механіка та машини
Підсекція 08. Фізика
Підсекція 09. Вища математика

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 248
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Автоматизація технологічного процесу охолодження природного газу на компресорній станціїПилипенко, Ю. М.; Даців, М. М.
2018Підвищення точности засобів вимірювання технологічних параметрівДроменко, В. Б.; Кизима, В. В.
2018Дослідження роботи полімерних сонячних батарей в натурних умовахПилипенко, Ю. М.; Меламед, І. О.
2018Дослідження режимів роботи мікропроцесорних системГолубєв, Л. П.; Мосур, І. В.
2018Програмне забезпечення для розпізнавання неякісного сканованого зображенняРезанова, В. Г.; Щепанковський, С. А.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для серійного градирування деталей швейних виробівЧупринка, В. І.; Савчук, Г. В.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування чоловічих головних уборівЧупринка, В. І.; Веремеєнко, М. Г.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування жіночої легкої сукніЧупринка, В. І.; Іщенко, А. В.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування раціональних схем розкрою натуральних матеріалівЧупринка, В. І.; Ярмоленко, С. Г.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованного проектування чоловічих сорочокЧупринка, Н. В.; Сіродан, В. В.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для серійного градирування деталей взуттяЧупринка, Н. В.; Ротаєнко, А. В.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування брюк для верхової їздиЧупринка, Н. В.; Кобець, А. В.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування шкіргалантерейних виробівЧупринка, Н. В.; Коноваленко, Р. О.
2018Розробка математичного та програмного забезпечення для автоматизованого проектування поясних виробів для хлопчиківЧупринка, Н. В.; Кравченко, В. О.
2018Алгоритмічне та програмне забезпечення побудови та керування динамічними об’єктами 2D графікиОсипенко, В. В.; Шапран, Я. І.
2018Розробка математичного і програмного забезпечення для спрощення емпіричних моделей складних системОсипенко, В. В.; Куцеконь, А. І.
2018Розробка програмного забезпечення для дослідження якості регресійних моделей методом серіальної кореляціїОсипенко, В. В.; Любіч, Д. О.
2018Програмне забезпечення для науково-дослідної лабораторії з функцією автоматизованого аналізу та поповнення контентуРезанова, В. Г.; Несін, К. О.
2018Програмне забезпечення для визначення функції розпаду струменя в сумішах в’язких рідинРезанова, В. Г.; Москаленко, В. В.
2018Програмне забезпечення для автоматизованого керування інтерактивними графічними об’єктамиРезанова, В. Г.; Сирота, Д. К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 248