Мехатронні системи і комп'ютерні технології : [248] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Підсекція 01. Електропобутова техніка
Підсекція 02. Електротехніка та електроніка
Підсекція 03. Інформаційні технології проектування
Пісдекція 04. Автоматизація та комп'ютерні системи
Підсекція 05. Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології
Підсекція 06. Якість, стандартизація та сертифікація
Підсекція 07. Прикладна механіка та машини
Підсекція 08. Фізика
Підсекція 09. Вища математика

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 248
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Програмне забезпечення для дослідницької лабораторії з функцією автоматизованого пошуку наукових заходівРезанова, В. Г.; Карпенко, К. О.
2018Програмне забезпечення для автоматизації процесу конструктивного удосконалення броньованого одягуРезанова, В. Г.; Щербатюк, В. С.
2018Система аутентифікації користувачів в бездротових мережахОпанасенко, В. М.; Резанова, В. Г.; Бут, О. І.
2018Розробка експертної системи для дослідження і аналізу ефективності використання програмних засобів підприємстваОсипенко, В. В.; Кавуненко, С. А.
2018Інформаційна система «Екологія Львівщини»Колиско, О. З.; Метелешко, В. В.
2018Застосування еволюційного програмування при побудові траекторій рухуКолиско, О. З.; Стаднік, Д. С.
2018Розробка сервісів для автоматизації контролю перевезеннь продуктів легкої промисловості на основі Framework Yii 2.0Колиско, О. З.; Яцкевич, О. О.
2018Розробка комп’ютерної програми для регресійного аналізу статистичних даних з похибками вимірюваньКраснитський, С. М.; Хорунжа, І. С.
2018Комп’ютерне обчислення псевдо-зворотних матриць та його застосування до задач дослідження статистичних данихКраснитський, С. М.; Василенко, О. Л.
2018Розробка математичного і програмного забезпечення для дослідження асимптотичної поведінки систем із скінченною множиною станів марківського типуКраснитський, С. М.; Рослов, В. С.
2018Розробка CRM для мережі ательєКолиско, О. З.; Ноздрунов, В. А.
2018Розробка програмного забезпечення для дисперсійного аналізу технологічних процесів методами лінійної регресіїКраснитський, С. М.; Михайловський, Д. В.
2018Розробка комп’ютерної програми для дослідження багатовимірних статистичних даних на основі моментних функцій першого та другого порядкуКраснитський, С. М.; Мороз, О. Л.; Ніколаєв, П. В.
2018Розробка автоматизованої системи обліку та контролю витрат електроенергіі на структурних підрозділах підприємстваОсипенко, В. В.; Гончаров, Д. Д.
2018Система зчитування інформації з чеків та квитанцій за допомогою алгоритмів аналізу зображеньДемківська, Т. І.; Буряк, Є. В.
2018Програмне та алгоритмічне забезпечення інформації з штрих-кодів, платіжних докуменівДемківська, Т. І.; Волхонський, М. В.
2018Розробка сервісу інвентарного облікуДемківська, Т. І.; Бондаренко, А. М.
2018Розробка та аналіз web–системи для моніторингу транспортуДемківський, Є. О.; Шеремет, О. В.
2018Розробка web-сервісу з оренди та бронювання нерухомостіКолиско, О. З.; Рижановський, Д. С.
2018Дослідження та розробка інформаційно-пошукової системи підприємства з використанням концепції MVCДемківська, Т. І.; Адвена, О. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 248